Go Back
+ servings
Glutenfri knækbrød
Udskriv

Glutenfri knækbrød

Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 1 time
Antal 24 knækbrød

Ingredienser

Ingredienser:

  • 40 g sesamfrø
  • 40 g hørfrø
  • 40 g solsikkefrø
  • 100 g majsmel
  • 1 tsk. salt
  • 0,25 dl neutral olie, f.eks solsikkeolie
  • 1 dl vand

Sådan gør du

Fremgangsmåde:

  • Tænd ovnen på 150 graders varmluft
  • Rør alle de tørre ingredienser sammen i en skål
  • Tilsæt olie og vand og rør dejen sammen til en ensartet masse
  • Del dejen i to og rul den ene halvdel ud imellem to stykker bagepapir vha. en kagerulle. Tykkelsen skal ca. være 0,25-0,5cm
  • Tag det øverste lag bagepapir af og placer det andet stykke bagepapir med knækbrød på en bageplade. Gentag proceduren med den anden del knækbrød
  • Skær evt. firkanter i knækbrødet inden det bages
  • Bag knækbrødene i en forvarmet ovn på 150 graders varme i ca. 60min eller til knækbrødene er let gyldne og gennembagte