Go Back
+ servings
Kikærtebøffer
Udskriv

Kikærtebøffer

Forb. tid 30 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Antal 4 kikærtebøffer

Ingredienser

  • 1 løg
  • 1 fed hvidløg
  • 1 æg
  • 60 g hvedemel
  • 2 tsk. spidskommen
  • 2 tsk. salt
  • 2 dåser kikærter, 480g drænet vægt)
  • olie til stegning

Sådan gør du

  • Blend løg og hvidløg fint i en minihakker eller foodprocessor og tilsæt æg og krydderier
  • Skyl kikærter grundigt og lad kikærterne dryppe af i en sigte for vand
  • Tilsæt kikærterne til farsen og blend det hele groft sammen til en ensartet masse
  • Form kikærtebøfferne i hånden og steg dem på en pande med rigeligt olie. Kikærtebøfferne skal steges i ca. 7min på hver side