Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Udskriv
Vegetarburger
Forb. tid
45
minutter
minutter
Tilb. tid
15
minutter
minutter
Antal
4
burgere
Forfatter
Maria Vestergaard
Ingredienser
Kikærtebøffer:
1
løg
1
fed
hvidløg
1
æg
60
g
hvedemel
2
tsk.
salt
2
tsk.
spidskommen
2
dåser
kikærter, 480g drænet vægt
olie
til stegning
Vegetarburger:
4
burgerboller eller briocheboller
75
g
blandet, grøn salat
syltede rødløg
chili mayo, aioli, burgerdressing eller lignende
2
avokadoer
Sådan gør du
Kikærtebøffer:
Tilsæt alle ingredienserne til en foodprocessor, minihakker eller lignende og blend ingredienserne til en
Blend løg og hvidløg med æg, hvedemel og krydderier til det bliver en ensartet masse
Tilsæt kikærter og blend farsen groft
Lad kikærtefarsen hvile i køleskabet i ca. 30min
Steg kikærtebøfferne i ca. 7min på hver side på en varm pande med olie til de er let gyldne og gennemstegte.
Vegetarburger:
Lun burgerbollerne på en brødrister eller i ovnen
Skær avokado i tynde skiver
Server alle tilbehørs ingredienserne i skåle og på tallerkner, og lad de spisende samle deres vegetarburgere ved spisebordet