Go Back
+ servings
Vegetarburger
Udskriv

Vegetarburger

Forb. tid 45 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Antal 4 burgere

Ingredienser

Kikærtebøffer:

  • 1 løg
  • 1 fed hvidløg
  • 1 æg
  • 60 g hvedemel
  • 2 tsk. salt
  • 2 tsk. spidskommen
  • 2 dåser kikærter, 480g drænet vægt
  • olie til stegning

Vegetarburger:

Sådan gør du

Kikærtebøffer:

  • Tilsæt alle ingredienserne til en foodprocessor, minihakker eller lignende og blend ingredienserne til en
  • Blend løg og hvidløg med æg, hvedemel og krydderier til det bliver en ensartet masse
  • Tilsæt kikærter og blend farsen groft
  • Lad kikærtefarsen hvile i køleskabet i ca. 30min
  • Steg kikærtebøfferne i ca. 7min på hver side på en varm pande med olie til de er let gyldne og gennemstegte.

Vegetarburger:

  • Lun burgerbollerne på en brødrister eller i ovnen
  • Skær avokado i tynde skiver
  • Server alle tilbehørs ingredienserne i skåle og på tallerkner, og lad de spisende samle deres vegetarburgere ved spisebordet