Opløs gær og sukker i vand
Tilsæt yoghurt, salt og æg og rør det til en ensartet masse
Smelt smør og tilsæt skiftevis flydende smør og hvedemel til dejen
Ælt dejen grundigt, gerne på røremaskine ved mellem hastighed, i ca. 10min
Lad dejen hæve lunt og tildækket i en skål i ca. 30min under et fugtigt klæde
Del dejen i seks lige store dele og form hver naanbrød med hænderne ved at trække ud i siderne af dejen og bruge overfladen af en knyttet hånd som formede man pizza
Placer naanbrødene på en bageplade beklædt med bagepapir. Der kan ca. ligge 3-4 naanbrød på hver bageplade
Pres fingrene ned i brødene og form dybe huller
Lad naanbrødene hæve yderligere 15min under et klæde
Tænd ovnen på 250 graders varme og opvarm samtidig en bagesten, bagestål eller bageplade til at bage naanbrødene på
Pensl naanbrød med smeltet smør og evt. nigellafrø, knust hvidløg, chiliflager, salt, peber mm.
Placer naanbrødene på den varme overflade og bag brødene i ovnen i ca. 5min eller til de er blevet gennembagte og let gyldne
Pensl dem evt. med smeltet smør igen inden servering og drys med fint hakket koriander og flage salt