Go Back
+ servings
Pasta med svampe
Udskriv

Pasta med svampe

Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Antal 4 personer

Ingredienser

  • 2 skalotteløg (eller almindelige løg)
  • 2 fed hvidløg
  • 1 spsk. olivenolie
  • 200 g brune champignoner
  • 200 g bacon i tern
  • 2 dl madlavningsfløde (eller piskefløde)
  • smages til med Salt, peber og muskatnød
  • Parmesanost og frisk persille til servering
  • 200 g frisk pasta

Sådan gør du

  • Hak løg og hvidløg og steg løgene bløde i en dyb pande eller gryde med olivenolie
  • Skyl svampene grundigt og halver dem
  • Tilsæt svampe og bacon til panden og steg ingredienserne til vandet er fordampet fra svampene og baconet er stegt sprødt
  • Kog frisk pasta som anført på pakken
  • Tilsæt fløde til svampene og lad det langsomt varme op
  • Smag svampesaucen til med salt, peber og muskatnød og bland det færdig kogte pasta direkte i panden med svampesauce
  • Server pastaretten med parmesan ost og frisk persille