Go Back
+ servings
Squashruller med flødeost
Udskriv

Squashruller i flødeost

Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Antal 2 personer

Ingredienser

Tomatsovs:

  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 tsk. basilikum
  • 1 tsk. oregano
  • 1 tsk. timian
  • 500 ml tomatpure/tomatsovs
  • 1 dåse hvide bønner
  • smages til med salt og peber

Squashruller i flødeost:

  • 10-15 tandstikker
  • 1 bundt purløg
  • 100 g flødeost
  • 30 g pinjekerner
  • 1/2 tsk. salt
  • 1 squash
  • 50 g parmesan ost
  • evt. frisk basilikum til servering

Ristede brød stykker:

  • 1 groft baguette eller franskbrød
  • 4 spsk. olivenolie
  • 2 tsk. flagesalt

Sådan gør du

Tomatsovs:

  • Hak løg og hvidløg og steg dem bløde i en dyb pande eller gryde med olivenolie
  • Tilsæt krydderier og tomatsovs og varm det langsomt op
  • Tilsæt bønner og smag til med salt og peber

Squashruller med flødeost:

  • Hak purløg fint og bland det med flødeost, pinjekerner og salt
  • Skær squash i 10-15 fine strimler. Brug gerne et mandolin jern
  • Placer en tsk. flødeost i enden af en squash strimmel og rul squashstrimlen rundt om flødeosten
  • Træk en tandstik gennem squashrullen og fortsat til alle squashrullerne er lavet
  • Hæld tomatsovsen i et ildfast fad eller brug panden, hvis den kan tåle at komme i ovnen. Placer squashrullerne i tomatsovsen og bag retten i 20min ved 180 graders varme
  • Drys med revet parmesan ost og bag retten yderligere 10min i ovnen til overfladen er blevet let gylden

Ristede brødstykker:

  • Riv brødet i store stykker og pensl med olivenolie og salt
  • Fordel brødstykkerne på en bageplade beklædt med bagepapir og bag det i ovnen ved 180 graders varme i ca. 10min eller til brødet er blevet sprødt og let gyldent