Go Back
+ servings
Pastinak fritter
Udskriv

Pastinak fritter

Forb. tid 45 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Antal 4 personer

Ingredienser

  • 500 g pastinak
  • 150 g hvedemel
  • 2,5 dl mælk
  • 1-2 tsk. flagesalt
  • 200 g pankorasp (eller almindelig rasp
  • natural olie til stegning (f.eks solsikkeolie)
  • evt. parmesan ost

Sådan gør du

  • Vask pastinak, skræl dem og skær dem i lange stave
  • Placer pastinak fritterne på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen på 180 graders varme (varmluft) i ca. 10-15min til de er gennembagte
  • Bland hvedemel, salt og mælk til en ensartet konsistens
  • Vend pastinak fritter i først mel blanding og dernæst pankorasp
  • Steg de panerede fritter på en pande med rigeligt olie til de er sprøde og gyldne på alle sider
  • Lad dem køle ned på en tallerken med køkkenrulle
  • Drys evt. pastinak fritterne med fint revet parmesan ost