Go Back
+ servings
Chokolademousse
Udskriv

Chokolademousse

Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 1 time
Antal 4 personer

Ingredienser

Chokolademousse:

  • 150 g mørk chokolade, 50%
  • 5 æggeblommer (pasteuriseret)
  • 30 g sukker
  • 2 dl piskefløde

Pynt:

  • flødeskum
  • hakket mørk chokolade

Sådan gør du

Chokolademousse:

  • Hak chokoladen groft og smelt den over et varmbad
  • Pisk æggeblommer og sukker luftigt i en skål for sig
  • Vend forsigtigt chokoladen i æggesnapsen
  • Pisk fløde til flødeskum
  • Vend forsigtigt flødeskummet i chokolademoussen
  • Fordel chokolademoussen i glas og stil glassene på køl i køleskabet i mindst 1 time, men gerne længere tid
  • Pynt evt. chokolademoussen med flødeskum og hakket chokolade