Go Back
+ servings
Rocky road
Udskriv

Rocky road

Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 1 time
Antal 1 portion

Ingredienser

Rocky road med mælkechokolade:

  • 300 g Karl Fazer mælke chokolade
  • 15 dumle
  • 5 skumfiduser
  • 100 g Karl Fazer chokolade med karamel (eller anden variant)
  • 30 g pistacie nødder

Rocky road med hvid chokolade:

  • 300 g hvid chokolade
  • 15 dumle
  • lille håndfuld popkorn
  • 1 spsk. frysetørret hindbær

Sådan gør du

Rocky road med mælkechokolade:

  • Smelt mælke chokoladen i mikrobølgeovnen eller over et varmbad. Smelt chokoladen langsomt, så det ikke brænder på.
  • Halver dumle og skær skumfiduserne i mindrestykker
  • Knæk Karl Fazer karamel i mundrette stykker og fordel stykkerne ud i et lille fad beklædt med bagepapir sammen med skumfiduser og dumle. Gem nogle stykker af hver variant til pynt.
  • Hæld den smeltede chokolade udover deforskellige stykker i fadet og fordel det godt ud i kanterne.
  • Pynt med de sidste stykker af hver variant og drys med hakkede pistacienødder og evt. flage salt
  • Stil chokoladen på køl i ca. 2 timer til den har sat sig og skær den dernæst ud i mundrette stykker

Rocky road med hvid chokolade:

  • Smelt mælke chokoladen i mikrobølgeovnen eller over et varmbad. Smelt chokoladen langsomt, så det ikke brænder på.
  • Skær dumle over i halve (gem nogle stykker)
  • Pop popkorn som anført på pakken (gem nogle stykker)
  • Fordel popkorn og dumle ud i et ildfast fad beklædt med bagepapir og fordel den smeltede, hvide chokolade henover
  • Drys med de sidste popkorn og dumle samt frysetørret hindbær
  • Stil chokoladen på køl i ca. 2 timer til den har sat sig og skær den dernæst ud i mundrette stykker