Go Back
+ servings
Kikærtegryde
Udskriv

Kikærtegryde

Forb. tid 30 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Antal 4 personer

Ingredienser

  • 1 løg eller rødløg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 spsk. olivenolie
  • 4 mellm store kartofler
  • 10 cherrytomater
  • 2 dl vand
  • 1 spsk. rød karrypasta
  • 1 dåse kikærter
  • 1/2 squash
  • 100 g frisk spinat
  • 1 dåse kokosmælk
  • smages til med salt
  • serveres med ris og/eller brød

Sådan gør du

  • Hak løg og hvidløg fint og steg løgene i en gryde med olivenolie til de bliver bløde og glasagtige
  • Skræl kartofler og skær dem i mundrette stykker
  • Steg kartofler og cherrytomater sammen med løg i et par minutter
  • Tilsæt vand, kikærter og karrypasta til gryden og lad det koge under låg ved middelvarme til kartoflerne er blevet kogt møre
  • Skær squash i tern og tilsæt det til gryden sammen med kokosmælk og frisk spinat
  • Varm det langsomt op så saucen ikke skiller og smag til med salt
  • Server kikærtegryden med ris og/eller brød