Go Back
+ servings
Kødsovs
Udskriv

Kødsovs

Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Antal 4 personer

Ingredienser

  • 2 spsk. olivenolie
  • 2 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 400 g hakket oksekød
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 70 g tomatpure
  • 2 tsk. tørret oregano
  • 2 tsk. tørret basilikum
  • evt. 2 tsk. tørret timian
  • 1/2 dl vand, fløde eller rødvin
  • evt. 200 g revet grøntsager som f.eks gulerod, squash, selleri mm.
  • smages til med salt og peber
  • Serveres med spaghetti og parmesan

Sådan gør du

  • Hak løg og hvidløg og steg løgene bløde og glasagtige i en gryde med olivenolie
  • Tilsæt hakket oksekød og svits kødet til det er gennemstegt
  • Tilsæt hakkede tomater, tomatpure, krydderier og evt. revet grøntsager
  • Tilsæt en anelse væske til kødsovsen får den rette konsistens og smag til med salt og peber
  • Kog spaghetti som anført på pakken og server kødsovsen med spaghetti og ost