Go Back
+ servings
Hokkaidosuppe
Udskriv

Hokkaidosuppe

Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Antal 4 personer

Ingredienser

  • 1 stort hokkaidogræskar
  • 2 store gulerødder
  • 1 rød peberfrugt
  • 2 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 tsk. spidskommen
  • 1/2 tsk. ingefær
  • evt. 1 frisk chili eller 1 tsk. chiliflager
  • 2 spsk. olivenolie til stegning
  • 1 grøntsags boullionterning
  • 400 ml kokosmælk (eller madlavningsfløde
  • smages til med salt og peber

Sådan gør du

  • Skyl græskaret grundigt, behold skrællen på og skær græskaret i tern
  • Skræl gulerødderne og skær dem sammen med peberfrugt i grove tern
  • Steg alle grøntsagerne i en gryde med krydderier og olie i et par minutter
  • Tilsæt boullion terning og dæk grøntsagerne 2/3 med vand (hellere for lidt end for meget, da der altid kan tilføjes mere), og kog grøntsagerne møre i ca. 30min
  • Blend grøntsagerne med en blender eller stavblender direkte i gryden
  • Tilsæt kokosmælk (eller madlavningsfløde) og kog langsomt suppen op
  • Smag til med salt og peber og evt. ekstra krydderier