Go Back
+ servings
Grønkålssalat
Udskriv

Grønkålssalat

Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Antal 4 personer

Ingredienser

Stegte kikærter:

  • 1 dåse kikærter
  • 2 tsk. spidskommen
  • 1/2 tsk. chiliflager
  • 1 tsk. flagesalt
  • 2 spsk. olivenolie

Dressing:

  • 1 spsk. olivenolie
  • 2 spsk. balsamicoeddike eller citronsaft
  • 1 tsk. honning
  • 1/2 tsk. sennep
  • 1 tsk. salt

Grønkålssalat:

  • 150 g frisk grønkål
  • 1-2 modne avokadoer
  • 1 sødt æble
  • 50 g fetaost

Sådan gør du

Stegte kikærter:

  • Hæld kikærterne fra dåsen i en si og skyl dem grundigt
  • Steg dem på en meget varm pande med olie og krydderier til de bliver let gyldne

Dressing:

  • Bland alle ingredienser til dressingen sammen

Grønkålssalat:

  • Snit grønkål fint og vend dressingen heri
  • Kram kålen godt sammen i dressingen. Gør gerne dette med fingrene så kålen bliver vendt godt rundt og blødgjort
  • Skær æble og avokado i tern og det i grønkålen sammen med de stegte kikærter
  • Drys med fetaost og evt. ekstra flagesalt