Go Back
+ servings
Bagt pasta
Udskriv

Bagt pasta med kylling

Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Antal 4 personer

Ingredienser

  • 300 g pasta (penne, skruer eller lignende)
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 200 g bacon i tern
  • 350 g kyllingekød (inderfilet eller brystkød)
  • 200 g cherry tomater
  • 3 æg
  • 1 dl madlavningsfløde
  • 1,5 tsk. salt
  • 1 håndfuld frisk basilikum
  • 100 g revet parmesan ost

Sådan gør du

  • Kog pasta som anført på pakken
  • Hak løg og hvidløg og steg løgene i en gryde med olie til de bliver bløde og glasagtige
  • Tilsæt bacon til gryden og svits det til kødet er gennemstegt
  • Skær kyllingekødet i mundrette stykker og steg det i gryden til det er gennemtstegt
  • Skær cherrytomater i halve og tilsæt dem til gryden
  • Pisk æg, madlavningsfløde, parmesanost og salt godt sammen i en skål
  • Drys evt. med ekstra parmesan ost på toppen
  • Vend alle ingredienserne sammen i et ildfast fad og bag pastaretten i ovnen ved 180 graders varme i ca. 10 minutter til pastaen er let gyldent