Go Back
+ servings
Syltede agurker
Udskriv

Agurkesalat

Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 5 minutter
Antal 1 glas

Ingredienser

  • 1 hel agurk
  • 1 tsk. salt
  • 2 dl lagereddike
  • 2 dl vand
  • 1 dl sukker
  • 1 tsk. sorte peberkort

Sådan gør du

  • Skær agurken i tynde skiver vha. en kniv eller et mandolin jern
  • Vend agurkskiverne i salt og lad dem trække et par minutter
  • Kog lagereddike, vand og sukker sammen i en gryde til sukkeret er opløst og vandet koger
  • Lad lagen afkøle til stue temperatur
  • Fordel agurkskiverne i et rengjort patentglas eller syltetøjsglas og hæl lagen over
  • Tilsæt peberkorn eller anden smag til de syltede agurker og opbevar agurkerne i køleskabet