Go Back
+ servings
Udskriv

Granola med chokolade

Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 25 minutter
Antal 1 750ml patentglas

Ingredienser

  • 50 g smør
  • 2 spsk. flydende honning
  • 200 g grovvalset havregryn
  • 100 g mandler
  • 2 spsk. kakaopulver
  • 1/2 tsk. salt
  • 200 g chokolade (mørk chokolade eller mælke chokolade)

Sådan gør du

  • Smelt smør med honning i en lille gryde
  • Hak mandler groft og bland nødderne sammen med kakaopulver, havregryn og salt
  • Vend smørblandingen i havregrynsblandingen og fordel det ud på en bageplade beklædt med bagepapir
  • Rist granolaen ved 160 graders varme (almindelig ovn) i ca. 20-25min eller til granolaen er blevet let gylden. Vend gerne rundt i blandingen undervejs i bageprocessen
  • Lad granolaen køle helt ned
  • Hak chokolade groft og vend det med den afkølede granola
  • Opbevar chokoladegranolaen i en lukket beholder