Go Back
+ servings
Udskriv

Kylling med spinat og flødeost

Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 40 minutter
Antal 4 personer

Ingredienser

  • 4 stk. kyllingebryst fra Frijsenborg
  • 2 spsk. olivenolie
  • 2 fed hvidløg
  • 1 tsk. chiliflager
  • 1/2 tsk. muskatnød
  • 1 tsk. salt
  • 200 g flødeost natural
  • 150 g frisk spinat
  • 150 g bøf mozzarella ost

Sådan gør du

  • Placer kyllingestykkerne i et ildfast fad
  • Knus hvidløg og bland det med olivenolie, og krydderier
  • Pensl marinaden på kyllingestykkerne
  • Fordel flødeost på kyllingestykkerne
  • Sauter spinat i en gryde til det falder sammen og fordel det oven på kyllingestykkerne
  • Bag kyllingen i ovn ved 180 graders varme i ca. 30min
  • Drys med revet ost og bag kyllingen i yderligere 5-10min til kødet er gennemstegt