Go Back
+ servings
Udskriv

Bananpandekager

Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Antal 12 pandekager

Ingredienser

  • 200 g hvedemel
  • 2 tsk. bagepulver
  • 1 knivspids salt
  • 1/2 tsk. vanilje
  • 3,5 dl mælk
  • 2 modne bananer
  • 2 æg
  • smør til stegning

Sådan gør du

  • Bland alle de tørre ingredienser sammen i en skål
  • Tilsæt mælk til mel blandingen og pisk pandekagedejen glat og ensartet
  • Del æggeblommer fra æggehvider og pist æggeblommerne i dejen
  • Mos bananerne i en skål for sig til der ikke længere ses nogle klumper, og tilsæt banan til dejen
  • Pisk æggehviderne luftige og stive og vend dem forsigtigt i pandekagedejen så luften bevares
  • Smelt ca. 1/2 tsk. smør på en varm pande og steg pandekagerne på hver side