Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Udskriv
Bananpandekager
Forb. tid
15
minutter
minutter
Tilb. tid
30
minutter
minutter
Antal
12
pandekager
Forfatter
Maria Vestergaard
Ingredienser
200
g
hvedemel
2
tsk.
bagepulver
1
knivspids
salt
1/2
tsk.
vanilje
3,5
dl
mælk
2
modne
bananer
2
æg
smør til stegning
Sådan gør du
Bland alle de tørre ingredienser sammen i en skål
Tilsæt mælk til mel blandingen og pisk pandekagedejen glat og ensartet
Del æggeblommer fra æggehvider og pist æggeblommerne i dejen
Mos bananerne i en skål for sig til der ikke længere ses nogle klumper, og tilsæt banan til dejen
Pisk æggehviderne luftige og stive og vend dem forsigtigt i pandekagedejen så luften bevares
Smelt ca. 1/2 tsk. smør på en varm pande og steg pandekagerne på hver side