Go Back
+ servings
Udskriv

Æggemuffins

Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Antal 12 æggemuffins

Ingredienser

  • 8 æg
  • 1/2 dl cremefraiche (mælk, hytteost, skyr mm.)
  • 1 tsk. salt
  • 1 lille rødløg
  • 2 håndfulde spinat
  • 1/2 bundt purløg
  • 150 g færdigstegt bacon, evt. i tern
  • 1 spsk. smør til formene

Sådan gør du

  • Pisk æg, cremefraiche og salt godt sammen
  • Hak løg og purløg fint og spinat groft
  • Skær det stegte bacon i tern
  • Smør muffinsformene med smør (brug gerne en bradepande med muffinsforme i eller silikoneforme. Sidst nævnte behøver ikke at smøres)
  • Fordel æggemassen i alle formene. De skal ca. fyldes halvt op
  • Drys med purløg, rødløg, spinat og bacon i formene
  • Bag dine æggemuffins i ovnen ved 180 graders almindelig ovn i ca. 10-15min eller til dine æggemuffins er gennembagte