Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Udskriv
Kartoffelsalat
Forb. tid
45
minutter
minutter
Tilb. tid
15
minutter
minutter
Antal
4
personer
Forfatter
Maria Vestergaard
Ingredienser
1
kg
kartofler
2,5
dl
creme fraiche
2
spsk.
mayonnaise
1
tsk.
sennep
1
spsk.
rørsukker
1
tsk.
salt
et
bundt
purløg
evt. et
bundt
radiser
evt. en
håndfuld
friske ærter
Sådan gør du
Kog kartofler til de er møre, men ikke kogt ud
Lad dem køle helt ned i køleskabet
Bland cremefraiche, mayonnaise, sennep, rørsukker, salt og purløg godt sammen
Skær kartoflerne i mundrette stykker og vend dem i cremefraiche blandingen
Hak puløg fint og skær radiser i fine skiver
Bland halvdelen af purløg og radiser i kartoffelsalaten og pynt salaten med det resterende purløg, radiser og friske ærter