Go Back
+ servings
Udskriv

Quesadillas med kylling

Antal 4 personer

Ingredienser

  • 8 tortilla pandekager
  • 400 g kyllingekød (brystfillet eller inderfilet)
  • 2 spsk. olivenolie
  • 2 tsk. spidskommen
  • 2 tsk. paprika
  • 1/4 - 1/2 tsk. cayenne peber
  • 1 spsk. tomatpure
  • 1 dåse kidney bønner
  • smages til med salt
  • 200 g revet mozzerella ost eller cheddar ost

Sådan gør du

  • Bank kyllingekød flat med en kødhammer, kagerulle eller andet
  • Skær kyllingekød i strimler og steg det på en pande med olivenolie og krydderier til kødet er gennemstegt
  • Tilsæt tomatpure og kidney bønner og steg fyldet yderligere et par minutter
  • På en ren og varm pande placeres en mexicansk pandekage
  • Drys med revet ost på den ene halvdel af pandekagen og fyld derefter kylling- og bønnefyldet på osten
  • Fold den anden halvdel over fyldet og steg pandekagen sprød og let gylden på begge sider således at osten også smelter
  • Skær den færdigstegte quesadillas i tre og server med det samme sammen med guacamole og salsa