Go Back
+ servings
Udskriv

Salat med paneret avokado

Antal 2 personer

Ingredienser

Paneret avokado:

  • 2 modne avokadoer
  • 50 g hvedemel
  • 1/2 tsk. cayenne peber
  • 1 tsk. spidskommen
  • 1 tsk. salt
  • 50 g pankora rasp
  • 1 æg
  • olie til stegning

Salat:

  • 150 g blandet salat som f.eks felt salat
  • 350 g kikærter
  • 150 g ærter
  • 1/4 agurk
  • Hjemmelavet hummus

Sådan gør du

Paneret avokado:

  • Skær avokado i tykke skiver
  • Bland hvedemel og krydderier sammen
  • Vend avokado skiverne i først hvedemel, dernæst sammenpisket æg og tilsidst panko rasp
  • Steg avokado skiverne på en varm pande med rigeligt med olie
  • Lad de panerede avokadoer køle af på en tallerken med køkkenrulle

Salat:

  • Steg kikærter på en varm pande med olie og flage salt i et par minutter eller til kikærterne bliver gennemstegte og let gyldne
  • Skær agurk i passede skiver og bland en salat af felt salat, stegte kikærter, agurk skiver, ærter, hummus og paneret avokado