Go Back
+ servings
Udskriv

Dadelbarer med peanuts

Antal 8 dadelbarer

Ingredienser

  • 200 g dadler med sten (saftige og friske)
  • 3 spsk. peanutbutter (uden tekstur)
  • 100 g saltede peanuts
  • 100 g blandede nødder (f.eks pistacie, pekannødder, mandler mm)
  • 150 g mørk chokolade

Sådan gør du

  • Fjern stenene fra dadlerne og blend dem sammen med peanutbutter i en blender, foodprocessor eller minihakker til konsistensen er cremet.
  • Tilsæt 100g peanuts og blend massen groft
  • Beklæd et fad (der kan tåle og komme i fryseren) med bagepapir og fordel dadelmassen ud i fadet
  • Smelt mørk chokolade og smør det ud på dadelmassen
  • Hak nødder groft og fordel ud over chokoladen inden den størkner
  • Lad dadelmassen samle sig i køleskabet eller fryseren og skær massen ud til dadelbarer
  • Dadelbarerne opbevares i køleskabet i en lukket beholder