Go Back
+ servings
Udskriv

Rugbrøds mysli

Antal 750 ml. patent glas

Ingredienser

  • 200 g rugbrøds skiver
  • 200 g grov valset havregryn
  • 100 g mandler
  • 1 æggehvide
  • 75 g smør
  • 75 g flydende honning eller sirup
  • 1/2 tsk. salt

Sådan gør du

  • Smulrer rugbrødet mellem hænderne til det bliver helt fint
  • Hak mandler meget groft og bland alle de tørre ingredienser godt sammen
  • Smelt smør og honning og vend det i myslien
  • Når smørret er afkølet tilsættes æggehvide til myslien og der blandes godt rundt
  • Fordel myslien ud på en bageplade beklædt med bagepapir
  • Bag myslien i ovnen ved 170 graders alm. ovn i ca. 20min. Vend den gerne undervejs
  • Bær myslien via bagepapiret over på en rist hvor det afkøles helt og dermed bliver sprødt