Go Back
+ servings
Udskriv

Fyldt svinemørbrad i flødeostsauce

Antal 4 personer

Ingredienser

  • 1 svinemørbrad (ca. 500g)
  • 1 pakke bacon (ca. 70g)
  • 200 g flødeost natural
  • 1 bundt purløg
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 squash
  • 1 aubergine
  • 2 rødløg
  • 2 spsk. hakkede, soltørrede tomater
  • 1 tsk. salt
  • håndfuld frisk basilikum
  • 1 dl. vand
  • Serveres med hjemmelavede flødekartofler

Sådan gør du

  • Puds mørbraden for overfladiske sener
  • Skær et snit i mørbraden på langs og fyld den med 100g flødeost blandet med fintsnittet purløg
  • Vikl bacon omkring
  • Skyl grøntsagerne og skær dem og løgene i små tern
  • Steg grøntsagerne på en pande med oliven olie
  • Tilsæt hakkede, soltørrede tomater, frisk basilikum, salt, vand og flødeost og rør rundt i panden til flødeosten er smeltet
  • Hæld flødeost sauce i glasfadet og placer den fyldte mørbrad oven på i midten
  • Steg mørbraden i ovnen ved 180 graders varme i ca. 35-40min eller til mørbraden er gennemstegt og baconet blevet sprødt
  • Hæld evt. ekstra vand undervejs i saucen, hvis alt væsken fordampes
  • Smag saucen til med salt og server med hjemmelavet flødekartofler