Go Back
Udskriv

Græskarpandekager

Ingredienser

  • 1 hokkaido græskar
  • 1/2 dl vand
  • 2 æg
  • 1 spsk. flydende honning
  • 50 g havregryn
  • 100 g hvedemel
  • kniv spids salt
  • 1 tsk. bagepulver
  • evt. 1 tsk. vanilje
  • evt. 1 tsk. kanel
  • 1 dl mælk
  • smør til stegning

Sådan gør du

  • Skræl græskar og skær det i små tern.
  • Kog det i en gryde med vand i ca. 15min til græskaret er kogt mørt
  • Pisk æg hvidt og luftigt og tilsæt honning
  • Blend evt. havregryn fint i en minihakker eller blender, og tilsæt havregrynen til dejen
  • Bland de resterende tørvarer godt sammen og tilsæt til pandekagedejen
  • Tilsæt mælk og juster med mælk og hvedemel hvis konsistensen enten er for tyk eller for tynd
  • Bag pandekagerne på en pande med smør, kokosolie eller hvad man synes til de er gennembagte og let gyldne på begge sider