Go Back
+ servings
Udskriv

Minipizzaer med kød og grøntsager

Antal 24 minipizzaer

Ingredienser

  • 1 pakke Valsemøllen Ølandsbrød
  • 2 breve Finax tørgær
  • 5,5 dl vand
  • evt. hvedemel
  • 200 g tomatsovs
  • 2 pakker mozzarella ost af 200g
  • Grøntsags topping (f.eks. kartoffel, tomat, frisk salat og avokado)
  • Kød topping (f.eks pepperoni og lufttørret skinke)
  • Evt. frisk timian og flagesalt

Sådan gør du

  • Bland melblandingen med tørgær og tilsæt vand
  • Tilsæt evt. en smule ekstra hvedemel hvis dejen er for klistret til pizzadej
  • Ælt dejen godt igennem
  • Lad dejen hæve lunt og tildækket jævnført pakken
  • Tænd ovnen på 250 graders varmluft
  • Rul små mini pizzaer ud med en kagerulle samt en smule mel
  • Placer bundene på en bageplade beklædt med bagepapir
  • Fordel tomatsovs, ost og den valgte kødtopping på pizzaerne
  • Bag dem i en forvarmet ovn i ca. 8-10min eller til de er blevet let gyldne
  • Top med avokado, urter og grøntsager