Go Back
Udskriv

Quinoafrikadeller

Forfatter Maria Vestergaard

Ingredienser

Ingredienser til ca. 12 quinoafrikadeller:

  • 250 g kogt quinoa jeg brugte lyse quinoakerner
  • 2 æg
  • et løg
  • et lille fed hvidløg
  • 50 g fetaost
  • 5 spsk. hvedemel
  • 1,5 tsk. salt
  • olie eller smør til stegning
  • evt krydderier som peber, spidskommen og cayenne peber

Sådan gør du

  • Kog quionakernerne som anført på pakken og brug 250g
  • Hak løg og hvidløg og bland det med quinoa
  • Mos feta ost med en gaffel og bland det i farsen sammen med hvedemel og salt
  • Form IKKE frikadellerne i hånden, men klat dem i stedet for langsomt ud på en pande med olie. Hold skeen opad, når farsen ryger ned på panden, så frikadellerne får så meget højde som muligt
  • Steg dem ca. 10min på hver side ved middel/lav varme eller til de er gennemstegte og gyldne på overfladen