Go Back
+ servings
Udskriv

Brombærsnitter

Antal 12 brombærsnitter

Ingredienser

Brombærsnitter

  • 70 g flormelis
  • 150 g hvedemel
  • 80 g smør
  • 2 æggeblommer

Pynt:

  • 150 g brombær marmelade
  • 80 g flormelis
  • 25 g æggehvider
  • guldstøv
  • 150 g friske brombær

Sådan gør du

Brombærsnitter:

  • Smuldr smør i mel så det ligner revet ost
  • Tilsæt æggeblommer og ælt dejen godt igennem til den bliver glat og ensartet
  • Pak dejen sammen i husholdningsfilm, og lad den køle ned i køleskabet i ca. 30min
  • Rul dejen ud vha. en kagerulle og evt. en anelse mel og udstik i de forme, du ønsker
  • Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem ved 180 graders varme (varmluft) i ca. 8-10min eller til de er blevet let gyldne.

Pynt:

  • Lad mørdejs snitterne køle af på en rist inden de ligges sammen med marmelade
  • Bland flormelis med æggehvider og fordel glasuren på den øverste mørdejs bund
  • Pynt med frisk brombær og guldstøv