Go Back
+ servings
Udskriv

Salat med græskar

Antal 4 personer

Ingredienser

Salat med græskar

  • 50 g quinoa kerner
  • 1/2 hokkaido græskar
  • 2 spsk. olivenolie
  • 50 g granatæble kerner
  • en lille håndfuld persille
  • 1/2 lille rødløg

Dressing

  • 2 spsk. olivenolie
  • 2 spsk. citron saft

Sådan gør du

  • Kog 50g quinoa som anført på pakken
  • Skyl hokkaido græskar grundigt og skær det i små, mundrette stykker
  • Vend græskar med kogt quinoa, olivenolie og flagesalt
  • Bag det i ovnen ved 180 graders varme (varmluft) i ca. 20min eller til græskaret er bagt mørt og quinoa kernerne er blevet let sprøde
  • Snit rødløg i fine skiver
  • Hak persille fint
  • Vend alle ingredienserne sammen i dressingen og drys med rigeligt flagesalt