Go Back
+ servings
Udskriv

Antal 2 personer

Ingredienser

Sød kartoffel røsti

  • 330 g revet sød kartoffel
  • 2 æg
  • 50 g cheddarost
  • 50 g hvedemel
  • 1 tsk salt
  • 1/2 rødløg

Stegte kikærter

  • 2 dåser Bonduelle kikærter (det lille twist) eller 80g
  • 1/2 lille rødløg
  • 1 tsk. spidskommen
  • 1 tsk. salt
  • 1 spsk. olivenolie
  • Serveres med avokado, cremefraise og koriander

Sådan gør du

  • Sød kartoffel røsti:
  • Skræl sød kartoffel og riv det groft på et rivejern
  • Bland sød kartoffel med æg, mel og salt
  • Hak rødløg groft og riv cheddarost groft. Bland det med kartoffel-æggemassen
  • Hæld en sjat olivenolie på en pande og placer ca. 2 spsk. kartoffel masse på olien. Form røstien rund og pres den flad.
  • Steg sød kartoffel røsti sprød på begge sider (ca. 4min på hver side ved lav varme)

Stegte kikærter:

  • Bland kikærter med krydderier og olie
  • Skær rødløg i skiver og bland løgene med kikæerterne
  • Steg kikærte blandingen på en varm pande, til de bliver sprøde
  • Placer kikærter, cremefraise, korriander og avokado i skiver på røstien og server