Hak løg og hvidløg og svits det i en gryde med olivenolie til de bliver bløde og glasagtige
Tilsæt hakket oksekød og krydderier og svits kødet til det er gennemstegt
Tilsæt hakkede tomater og tomatpure og lad retten koge op
Smag til med salt og evt. ekstra krydderier og vand.
Lad retten simre så længe tid er
Bechamelsauce:
Smelt smør i en gryde og tilsæt hvedemel
Rør grundigt og tilsæt mælk og muskatnød
Lad bechamelsaucen langsomt koge op til den bliver tyk, og smag til med salt
Lasagne:
Pensl et lasagnefad med olivenolie og placer et lag lasagneplader i bunden
Fordel nu bolognese og dernæst bechamelsauce i fadet. Fortsæt til fadet er fyldt
Bag lasagnen i ovnen ved 180 graders varmluft i ca. 35-40min eller til lasagne pladerne er blevet bløde. Drys mozzarella ost på lasagnen efter den har bagt halvdelen af tiden