Go Back
+ servings
Udskriv

Gulerodsmuffins med vaniljefrosting

Antal 12

Ingredienser

Gulerodsmuffins

  • 3 æg
  • 350 g brunfarin
  • 1 dl neutral olie
  • 220 g hvedemel
  • 2 tsk bagepulver
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 2 tsk. kanel
  • 1 tsk. stødt nelliker
  • 1/2 tsk. stødt ingefær
  • 1/2 tsk. salt
  • 2 pakker Castus frugtpålæg med nøddesmag
  • 300 g gulerod

Vanilje frosting

  • 300 g neutral flødeost
  • 1 tsk. vaniljesukker
  • 75 g flormelis

Sådan gør du

Gulerodsmuffins

  • Pisk æg og brunfarin lyst og luftigt og tilsæt olie
  • Bland de tørre ingredienser sammen i en skål for sig og tilsæt til æggemassen
  • Hak en 1/2 Castus frugtpålæg fint og rør det i gulerodsdejen
  • Riv gulerødderne groft på et rivejern og tilsæt til dejen
  • Fordel dejen i muffinsforme. Brug gerne papmuffinsforme, silikonemuffinsforme eller papirmuffinsforme der står i en muffinsbageform for at holde formen på kagerne
  • Bag kagerne i en forvarmet ovn ved 175 graders varmluft i ca. 20min
  • Lad kagerne afkøle helt inden de pyntes med vaniljefrosting

Vanilje frosting

  • Bland flødeost, flormelis, vaniljesukker og saften fra 1/2 lime sammen i en skål
  • Put frostingen i en sprøjtepose og pynt kagerne med frosting, revet limeskal og Castus figurer