Go Back
Udskriv

Pasta med rejer, hvidvin og ærter

Forfatter Maria Vestergaard

Ingredienser

  • Pasta med rejer og hvidvin til ca. 4 personer:
  • 400 g tigerrejer
  • 2 spsk. olivenolie
  • et fed hvidløg
  • Saften fra 1/4 citron
  • evt. en knivspids chiliflager
  • en tsk. salt
  • en håndfuld urter f.eks. dild og brøndkarse
  • 3 dl hvidvin
  • 200 g ærter jeg brugte ærter fra frost
  • 250 g mascarpone
  • 200 g feltsalat
  • Smages til med salt
  • 400 g kogt pasta

Sådan gør du

Marinaden:

  • Vend tigerrejer i olivenolie, finthakket eller presset hvidløg, saften fra 1/4 citron, chiliflager og salt
  • Tilsæt hvidvin i en gryde og kog det i et par minutter
  • Tilsæt mascarpone og ærter til saucen lad det langsomt varme op under grundig omrøring så det ikke skiller og smag til med salt og peber.
  • Kog pasta som anført på pakken (med mindre du har lavet det selv)
  • Steg rejerne på panden i et par minutter til de er gyldne
  • Server pastaen med feltsalat, stegte tigerrejer og hvidvins mascarpone sauce
  • Drys med finthakkede krydderurter på toppen (eller vend det i saucen)