Opløs gær i vand
Tilsæt durummel og rør det godt rundt
Tilsæt salt, olivenolie og tipo 00 hvedemel lidt ad gangen
Ælt dejen glat og ensartet i 15 minutter på køkkenbordet eller 5 minutter ved lav hastighed på røremaskinen og derefter 5 minutter ved høj hastighed
Saml dejen og placer den i en skål til hævning
Lad dejen hæve lunt og tildækket i ca. 1,5 time
Del dejen i tre lige store dele og lad dem efterhæve på køkkenbordet med en anelse hvedemel under og et klæde over i ca. 30min, hvis tiden er til det
Placer en bagesten, bagestål, pizzasten eller bageplade i ovnen og lad den varme op i ca. 30min ved højst temperatur (alm. under og over varme). Almindelige ovne har typisk et maks på 275 grader
Rul pizzaerne ud og placer en pizzabund på en bageplade beklædt med bagepapir og fordel den ønskede topping på pizzabunden
Tip pizzabunden over på det varme bagestål og bag pizzaen ved 275 graders varme i ca. 10min eller til pizzaen er blevet sprød og let gylden i kanterne