Udskriv
Kanelsnegle kage
Forb. tid 2 timer timer
Tilb. tid 15 minutter minutter
Antal 2 kanelsnegle kager
Kanelsnegle:
- 50 g gær
- 2 dl sødmælk
- 100 g sukker
- 125 g stuetempereret smør
- 1/4 tsk. salt
- 500 g hvedemel
Remonce:
- 125 g stue tempereret smør
- 125 g brun farin
- 1-2 spsk. stødt kanel
- 1 æg til pensling
Glasur:
- 200 g flormelis
- 1/2 dl koldt vand
Kanelsnegle kage:
Lun mælken til den er ca. 25 grader varm
Opløs gær og sukker heri
Tilsæt stue tempereret smør, salt og hvedemel lidt ad gangen
Ælt dejen godt igennem til den er smidig og glat. Brug gerne en røremaskine
Lad dejen hæve lunt og tildækket i ca. 60min
Del dejen i to og rul hver dej stykke ud til en rektangel
Remonce:
Bland blødt smør med kanel og brunfarin til en ensartet masse
Fordel halvdelen af remoncen på den ene rektangel og rul dejen til en aflang pølse
Skær pølsen ud i skiver og placer kanelsneglene i en bageform beklædt med bagepapir eller smurt med smør. Sneglene skal placeres ca. 1 cm fra hinanden
Pensl kanelsneglekagerne med sammenpisket æg og bag dem ved 180 graders varme, varmluft i ca. 15min eller til kagerne er let gyldne og gennembagte.