Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Udskriv
Rugmuffins
Forb. tid
30
minutter
minutter
Tilb. tid
30
minutter
minutter
Antal
12
rugmuffins
Forfatter
Maria Vestergaard
Ingredienser
2
dl
lunken vand
20
g
gær
1
spsk.
flydende honning
2
æg
25
g
smør
1
dl
natural yoghurt
1/2
tsk.
salt
250
g
rugmel
100
g
hvedemel
100
g
mørk- eller mælkechokolade
Sådan gør du
Opløs gær i vand og tilsæt honning
Smelt smør og tilsæt det til vandet sammen med æg, yoghurt og salt
Tilsæt rugmel lidt ad gangen og rør grundigt rundt i dejen
Tilsæt hvedemel og rør yderligere i dejen som skal være meget våd i konsistensen
Hak chokolade groft og tilsæt chokoladen til dejen
Lad dejen hæve lunt og tildækket i ca. 60min
Fordel dejen i faste muffinsforme (silikone eller pap) og bag dem ved 175 graders varme (varmluft) i ca. 20min eller til de er gennembagte