Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Udskriv
Bagt pasta med laks og spinat
Forb. tid
15
minutter
minutter
Tilb. tid
10
minutter
minutter
Antal
4
personer
Forfatter
Maria Vestergaard
Ingredienser
300
g
pasta f.eks pastaskruer
1
løg
2
fed
hvidløg
1
spsk.
olivenolie til stegning
200-400
g
laks
200
g
frisk spinat
3
æg
500
ml
mornay sauce (kan købes eller laves hjemmelavet)
1,5
tsk.
salt
50
g
revet parmesan
Sådan gør du
Kog pasta som anført på pakken
Hak løg og hvidløg og steg dem i en gryde ved lav varme sammen med olivenolie til de bliver bløde og glasagtige
Skær skindet af laksen og skær den i mundrette stykker
Steg laksen i et par minutter sammen med løgene
Tilsæt spinat og lad det stege til spinaten er skrumpet helt ind
Hæld grydens indhold i et ovnfast fad
Pisk æg, mornay sauce og salt i en skål for sig og fordel det ud i fadet. Vend gerne lidt rundt i ingredienserne med to skeer
Drys med revet parmesan ost og bag pastaretten i ovnen ved 200 graders varme i ca. 10min eller til overfladen af fadet er blev let gylden