Go Back
+ servings
Mexicansk lasagne
Udskriv

Mexicansk lasagne

Forb. tid 30 minutter
Tilb. tid 45 minutter
Antal 4 personer

Ingredienser

  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 spsk. olivenolie
  • 400 g kyllingekød (inderfilet eller brystfilet)
  • 2 tsk. spidskommen
  • 2 tsk. paprika
  • 1/2 tsk. cayenne peber eller chiliflager
  • 2 tsk. oregano
  • 1 squash
  • 2 røde peberfrugter
  • 250 g salsa, medium stærk
  • 70 g tomatpure
  • 1 dåse kidney bønner, ca. 250g i drænet vægt
  • 1 dåse sorte bønner, ca. 250g i drænet vægt
  • 1 dåse majs, ca. 250g i drænet vægt
  • smages til med salt
  • 500 ml mornay sauce
  • ca. 12 Lasagneplader
  • 150 g revet cheddarost

Sådan gør du

  • Hak løg og hvidløg og steg det i en gryde med olivenolie til løgene er blevet bløde og glasagtige
  • Tilsæt kyllingekød skåret i mundrette stykker og steg det i gryden med krydderier
  • Riv squash groft på et rivejern og skær peberfrugt i små tern
  • Steg grøntsagerne i gryden sammen med kødet i et par minutter og tilsæt salsa, tomatpure, bønner og majs til gryden
  • Smag til med salt og evt. ekstra krydderier
  • Pensl et stort ildfast fad med olie og placer et lag lasagneplader i bunden af fadet
  • Fordel dernæst et lag kyllingegryde og til sidst mornaysauce. Gentag proceduren til fadet er fyldt op
  • Bag lasagnen i ovnen ved 180 graders varme i ca. 35 minutter
  • Drys med revet cheddarost og bag lasagnen yderligere 5min i ovnen til osten er smeltet og lasagnepladerne gennembagte