Go Back
+ servings
Udskriv

Spinatkage

Antal 8 personer

Ingredienser

  • 250 g frisk spinat
  • 4 æg
  • 2 dl finvalset havregryn
  • 2 spsk. kokosolie
  • 2 spsk. mandelmel
  • 6 spsk. kokossukker
  • 1 tsk. vaniljepulver
  • 2 tsk. bagepulver
  • 2 tsk. mandelessens
  • 1 tsk. flagesalt
  • 1 spsk. pulveriserede loppefrøskaller
  • 1 håndfuld pistacienødder

Sådan gør du

  • Blend alle ingredienserne til kagen bortset fra pistacienødderne til dejen er glat og ensartet
  • Smør en tærteform eller springform (ca. 20cm) med kokosolie og fordel dejen heri
  • Bag kagen i ovnen ved 175 graders varme i ca. 35-40min
  • Lad kagen køle helt ned inden den pyntes med smeltet chokolade og hakkede pistacienødder
  • Lad kagen køle ned i køleskabet inden den skæres ud og serveres