Udskriv

Kikærtesalat med bagte rødbeder

Ingredienser

  • 500 g rødbeder
  • en dåse kikærter
  • 100 g grønkål (fintsnittet)
  • 1 spsk. olivenolie
  • 2 spsk. balsamico eddike
  • 1 tsk. salt (gerne flagesalt)
  • 1 æble
  • 50 g fetaost

Sådan gør du

  • Skræl og vask rødbederne grundigt
  • Skær rødbederne i mundrette stykker og drys dem med en anelse olivenolie og flagesalt
  • Bag dem i ovnen ved 200 graders varmluft i ca. 20-25min eller til de er bagte og let gyldne
  • Hæld væden fra kikærterne og skyl dem under hanen
  • Steg kikærterne på en meget varm pande i en anelse olie
  • Bland olivenolie, balsamicoeddike og en anelse salt godt sammen og hæld det ud over grøntkålen. Rør godt rundt i skålen, så grønkålen falder en anelse sammen og dressingen fordeles udover det hele
  • Vend kikærter, bagte rødbeder og fint hakket æble i grønkålen
  • Drys med fetaost