Udskriv

Linsesuppe med karry og kokosmælk

Antal 4 personer

Ingredienser

Suppe:

  • 1 spsk. olie
  • 1-2 spsk. karry
  • 1 tsk. gurkemeje
  • 1 tsk. ingefær
  • 1 fed hvidløg
  • 1 løg
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 4 dl vand
  • 1 grøntsags boullionterning
  • 2 dåser kokosmælk
  • Smages til med salt

Tilbehør/topping:

Sådan gør du

Suppe:

  • Hak hvidløg og løg og steg det i en stor gryde sammen med krydderierne
  • Tilsæt hakkede tomater, vand og boullionterning
  • Blend suppen vha. en stavblender direkte i gryden for at få en cremet suppet (en almindelig blender kan også bruges)
  • Varm suppen op til kogepunktet og lad den derefter simre i ca. 30min for at få ekstra god smag til retten
  • Tilsæt kokosmælk og smag til med salt

Topping/tilbehør:

  • Hak gulerødder i små stave og blegselleri i fine skiver
  • Steg grøntsagerne på en pande med olie til de bliver let gyldne
  • Tilsæt Bonduelles "økologiske linser og gryn" og varm det godt igennem
  • Server grøntsagsblandingen sammen med koriander og brød til linsesuppen