Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Udskriv
Fyldt mørbrad
Forb. tid
15
minutter
minutter
Tilb. tid
35
minutter
minutter
Antal
4
personer
Forfatter
Maria Vestergaard
Ingredienser
500-600
g
svinemørbrad
200
g
natural flødeost
et
bundt
purløg
en
pakke
bacon
evt.
timian
drysses med
(flage)salt
Sådan gør du
Pus svinemørbraden så de overfladiske sener fjernes, men det smagfulde fedt beholdes
Hak/klip purløg fint og bland det med flødeost
Skær mørbraden op på langs og fordel flødeost blandingen i mørbraden
Svøb bacon omkring mørbraden og placer den i et ovnfast fad
Bag den fyldte mørbrad i ovnen ved 200 graders varme (varmluft) i ca. 30-35min (brug evt. nogle minutter grill til sidst, hvis baconet ikke er sprødt)