Udskriv

Cookies med nutella

Antal 24 cookies

Ingredienser

  • 250 g sukker
  • 275 g brunfarin
  • 275 g blødt smør
  • 2 æg
  • 475 g hvedemel
  • 2 tsk. bagepulver
  • 1 tsk. natron
  • 1 tsk. salt
  • nutella
  • flagesalt

Sådan gør du

  • Pisk sukker, brunfarin og smør godt sammen
  • Tilføj æg og pisk kun et par sekunder så cookiedejen er blandet godt sammen
  • Bland de tørre ingredienser sammen og hæld en smule mel i cookiedejen ad gangen imens dejen røres sammen
  • Saml dejen og fold den ind i husholdningsfilm. Lad den hvile i fryseren til den er stort set dybfrossen
  • Placer små klatter af nutella på et stykke bagepapir der har på størrelse med en tsk. Frys dem ned i fryseren til de er helt hård
  • Tænd ovnen på 175 grader alm. ovn
  • Skær en klump cookie (ca. 25g), rul den rundt i hænderne og pres den så flad. Placer et stykke frossen nutella i midten og saml cookiedejen omkring så cookien bliver helt rund
  • Placer de runde cookie klumper på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen i ca. 15min. Kagerne skal være et gyldne i kanterne, men fremstå meget ubagte i midten
  • Tag kagerne ud af ovnen og lad dem hvile på bagepladen i ca. 15min. Tag dem derefter over på en bagerist, og lad dem køle helt ned. Drys med flagesalt.