Udskriv

Vegetarisk mexi bowl med

Antal 4 personer
Forfatter Maria Vestergaard

Ingredienser

Vegetarisk mexi bowl til ca. 4 personer:

  • 1 rødløg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 tsk. Spidskommen
  • 1 tsk. Paprika
  • 1 tsk. Oregano
  • ¼ tsk. Chili flager
  • 2 spsk. Olivenolie
  • Valsemøllen Greenlife klassisk "kødfri fars"
  • Ca. 5dl vand
  • En dåse hakkede tomater
  • En dåse sorte bønner ca. 250g ca. 250g
  • Serveres med ris, bagte sødekartoffeltern, avokado, tomater, lime og koriander

Sådan gør du

  • Hak løg og hvidløg
  • Steg det i en gryde med krydderier og olivenolie
  • Tilsæt Valsemøllen Greenlife, klassisk ”kødfri fars”, vand og hakkede tomater
  • Lad det koge op og rør godt rundt
  • Tilsæt bønner og smag til med salt og evt. ekstra krydderier
  • Bland din mexibowl med ris, bagte sødekartoffeltern, avokado, tomater, lime og koriander
  • OBS! Der tilsætte ikke æg i farsen