Udskriv

Linselasagne

Antal 4 personer

Ingredienser

  • 100g (ukogte) linser
  • 2 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. spidskommen
  • 1 tsk. garam masala
  • 200 g revet gulerod
  • 2 dåser hakkede tomater
  • 70g tomatpure (lille dåse)
  • smages til med salt
  • 500ml mornay sauce
  • 200g mozzarella ost

Sådan gør du

  • Kog linser som anført på pakken
  • Hak løg og hvidløg og svits det i en stor gryde med olivenolie
  • Tilsæt krydderier og revet gulerod og steg det i gryde et par minutter
  • Tilsæt hakkede tomater, tomatpure og kogte linser
  • Smag til med salt
  • Saml lasagnen: først lasagneplader, så grøntsags sauce og til sidst monaysauce
  • Bag linselasagnen i ovnen ved 180 graders varme i ca. 40min eller til lasagnepladerne er blevet bløde
  • Drys revet mozzarellaost på lasagnen, når der er ca. 10min tilbage af bagetiden