Udskriv

Græskar curry

Antal 4 personer

Ingredienser

  • 1 spsk olie
  • 2 løg
  • 1 fed hvidløg
  • 1/2 hokkaido græskar
  • 2 tsk rød karry pasta
  • 2,5 dl vand
  • 1 grøntsags boullionterning
  • 350 g kylling
  • 1 spsk olie
  • 1 dåse kokosmælk
  • smages til med salt
  • 100 g frisk spinat

Sådan gør du

  • Hak løg og hvidløg og steg det i en gryde med olie
  • Skyl græskar grundigt (skrællen behøver ikke at blive skåret af) og skær den i tern
  • Tilsæt græskar til gryden sammen med karrypasta, og steg det i et par minutter
  • Tilsæt vand og boullion og lad det simre i ca. 30min under låg til græskaret er kogt mørt
  • Blend græskar blandingen direkte i gryden med en stavblender eller hæld det i en almindelig blender (græskar retten behøver dog ikke være blendet, men så bliver den heller ikke lige så cremet)
  • Hæld græskar blandingen i en skål for sig
  • Skær kylling i mundrette stykker, og steg det i gryden med olie
  • Hæld græskar blandingen tilbage i gryden med kylling og tilsæt kokosmælk
  • Lad retten blive varmet langsomt op og tilsæt frisk spinat samt smag til med salt