Udskriv

Kylling korma

Antal 4 personer

Ingredienser

Marinade:

  • 1 dl græsk yoghurt
  • 2 tsk. garam masala
  • 1/4 tsk. chiliflager
  • 2 tsk. gurkemeje
  • 2 fed hvidløg
  • 5 cm frisk ingefær
  • saften fra 2 spsk. citronsaft
  • 500 g kylling inderfilet (eller bryst filet)

Kylling korma:

  • neutral olie (eller kokosolie) til stegning
  • 2 rødløg
  • 1 dl vand
  • 2 dåser kokosmælk
  • 130 g tomatpure
  • smages til med salt
  • Serveres med ris, koriander og cashewnødder

Sådan gør du

Marinade:

  • Bland yoghurt med krydderierne
  • Pres hvidløg eller hak det fint og bland det i marinaden
  • Tilsæt citron saft
  • Skær kylling i mundrette stykker og vend det i marinaden
  • Lad marinaden trække i 6-18 timer

Kylling korma:

  • Hak rødløg fint og svits det i en gryde med olie
  • Skru ned for plusset til lav varme og tilsæt marinaden. Rør grundigt herefter så saucen ikke kommer til at skille
  • Tilsæt vand og tomatpure og lad det simre i ca. 30min ved lav varme
  • Tilsæt kokosmælk og varm det langsomt op
  • Smag den indiske ret til med salt