Udskriv

Pastasalat med kylling og bacon

Antal 4 personer

Ingredienser

  • 4 kyllingebryst
  • 2 spsk. olivenolie
  • en pakke bacon
  • 400 g kogt pasta
  • 2 spsk. grøn pesto
  • 2 håndfulde rucola
  • 2 forårsløg
  • 1/2 agurk
  • 1 spsk. finthakkede soltørret tomater
  • en lille håndfuld pinjekerner
  • evt. frisk basilikum

Sådan gør du

  • Vend kylling i olie, salt og peber og bag dem i ovnen ved 200 graders varme i ca. 25min. Hvis kødet ikke er blevet sprødt på overfladen, giv det da nogle mintutter på grill funktionen
  • Steg bacon sprødt
  • Skær forårsløg i tynde skiver og vend løgene med kogt pasta, rucola, pesto og soltørrede tomater
  • Skær bacon og kyllingebryst i tynde skiver eller tern og vend i pastasalaten
  • Rist pinjekerner på en tør pande og drys udover pastasalaten sammen med en anelse frisk basilikum