Go Back
Udskriv

Ingredienser

  • 350g kogte og kolde, små kartofler
  • en stor håndfuld rucola
  • 1 spsk. olivenolie
  • saften fra 1/4 citron
  • 1/2 tsk. salt (gerne flagesalt)
  • 5 grønne asparges
  • 1 fed hvidløg
  • 1 spsk. frisk dild
  • 1/2 lille rødløg
  • 1 moden avokado
  • en håndfuld fetaost
  • en lille håndfuld pinjekerner

Sådan gør du

  • Kog kartoflerne med skrald på og lad dem køle helt ned i køleskabet inden de bruges i salaten
  • Skær de små kartofler i halve og vend dem med rucola, citronsaft, olivenolie og salt
  • Skær asparges over på langs og skær dem derefter i små mundrette stykker
  • Hak rødløg og hvidløg fint og bland det sammen med asparges i salaten
  • Skær avokado i store tern og vend det i salaten
  • Rist pinjekerner på en tør og varm pande i få sekunder til de bliver gyldne
  • Top salaten med pinjekerner, fetaost og evt. ekstra dild